Ruilen & Retourneren

Voldoet een artikel na ontvangst niet aan uw wensen, dan kunt u het binnen 14 kalenderdagen, mits ongebruikt, schoon en in de originele verpakking, gefrankeerd aan ons retour zenden. Wij ruilen het product dan direct om of wij betalen u het goederenbedrag terug. 

De verzendkosten van een retourzending of ruiling zijn voor uw eigen rekening, indien het een ruiling betreft dan betaalt Equi Center Ruitersport de verzendkosten voor het pakket dat weer naar u verzonden zal worden.

Doe er altijd een briefje of de pakbon bij met uw naam, zodat wij weten dat het pakket van u afkomstig is. Zet op dit briefje ook of u het product wilt ruilen of dat u wilt dat wij het bedrag terugstorten op uw rekening.

U kunt het pakket retourneren naar:
Equi Center Ruitersport
Hoogstraat 55
5492 VV Sint-Oedenrode
 

Defect/Garantie
Defecte producten dienen binnen 1 werkdag per mail gemeld te worden aan de klantenservice. Defecte producten worden gerepareerd dan wel vervangen, Dit is mede afhankelijk van de duur van ingebruikname.

Tegoed na retour
Mocht na het verwerken van uw retouren een tegoed zijn ontstaan, dan wordt dit zo spoedig mogelijk, streven is binnen 5 werkdagen, automatisch teruggestort op het bij ons bekende rekeningnummer. 

Bezoek Equicenter.nl op ShopMania