Rijbroeken

Rijbroeken kopen doe je bij Equi Center Ruitersport. We hebben wedstrijdrijbroeken, jeansrijbroeken, maar ook rijbroeken met strass. En of je nou een rijbroek zoekt met een kunstlederen zitvlak of juist zonder, met siliconen zitvlak of kniestukken.

Je hebt bij ons een ruime keuze uit witte wedstrijdbroeken. Hiernaast hebben we een grote collectie hippe rijbroeken in alle modekleuren met of zonder strass. En of je nou een rijbroek met of zonder een kunstlederen zitvlak zoekt of juist met een siliconen zitvlak of kniestukken, met een hoge of lange band, er is altijd een broek die voldoet aan jouw wensen. In de zomer is het prettig om een rijbroek te dragen van een dunnere stof die goed ademt, bijvoorbeeld katoen. In de winter kun je er juist voor kiezen om een paardrijbroek te dragen van softshell. Softshell is een innovatieve stof die water- en winddicht is.
 

Waarom draag je een rijbroek?

Een goede kwaliteit rijbroek zorgt voor optimaal rijplezier, zonder doorrijden en schuurplekken. Je vindt bij ons verschillende ruitersportmerken zoals HV Polo, Equi Theme, Harry’s Horse, Nedhorse

Lees meer
Bezoek Equicenter.nl op ShopMania