Bucas

Bucas bestaat al sinds 1981. Het bedrijf werd opgericht in Cork, Ierland waar het nog steeds gehuisvest is. Bucas heeft de grote Ierse hippische traditie met de nieuwste technische ontwikkelingen en ervaringen uit andere sectoren, landen en markten samengevoegd. Dit heeft geresulteerd in de ontwikkeling van een breed scala van zeer innovatieve en technisch geavanceerde producten. Vanaf het begin heeft Bucas meer dan 90% van haar producten naar markten over de hele wereld geëxporteerd. In 1982 produceerde zij de eerste waterafstotende deken van perfecte kwaliteit. Aan het einde van de jaren tachtig werd dit gevolgd door de eerste volledig waterdichte en ademende deken. De meeste dekens van Bucas beschikken over de zogenaamde “Stay-Dry” voering welke het zweet perfect van het paard naar de buitenkant van de deken transporteert, hierdoor blijft de binnenkant van de deken altijd droog. In de jaren 90 ontwikkelde Bucas de eerste echte lichtgewicht volledig waterdichte en ademende deken voor gebruik bij hogere temperaturen in tegenstelling tot de normale dekens van andere fabrikanten. In 2000 volgden hierop de Buzz-Off dekens, welke vlieg-werend en UV-werend zijn.

De Bucas gebruikers zijn uiterst tevreden over de kwaliteit van de dekens. Bucas is de naam die synoniem staat aan kwalitatief hoogwaardige paardendekens en voor een goede reden ook. Bucas is trots op het creëren van kwalitatief hoogwaardige paardendekens om ervoor te zorgen dat uw paard er altijd warm en droog bij staat bij elke weersomstandigheid. Om het voor de klant gemakkelijk te maken welke deken zij moeten kiezen voor hun paard werkt Bucas met temperatuurtabellen. In deze tabel is ook te zien hoe de temperatuur uiteen kan lopen door gebruik van hoogwaardige materialen zoals de warmte reflecterend aluminium coating en “Stay-Dry” voering. In de temperatuurtabel is te zien bij welke temperaturen de deken comfortabel is voor het paard. Bucas heeft niet alleen dekens in het assortiment, ook de onderhoudsproducten voor de dekens vind u in het assortiment. Van stal-, winter-, zomer-, regen-, vliegen en zweetdekens, Bucas heeft het allemaal. Er zijn zelfs dekens die u voor meerdere doeleinde kunt gebruiken, zoals de Shamrock Power. Deze deken kunt u als stal, transport, zweet en onderdeken gebruiken. De Freedom dekens bieden een uitzonderlijke prijs-kwaliteitverhouding en de garantie van Bucas kwaliteit. De Freedom dekens komen 2 keer per jaar uit in nieuwe frisse kleuren. En natuurlijk heeft Bucas ook hondendekentjes om ervoor te zorgen dat uw kleine viervoeters er ook altijd warm bijzitten.

Wanneer u tijd wilt besparen, uw paard buiten wilt zetten zonder u zorgen te hoeven maken over eventuele weersveranderingen, dekens wilt gebruiken die gemakkelijk te onderhouden zijn en stevig, slijtvast en duurzaam zijn dan is Bucas de juiste keuze voor u en uw paard!

Lees meer
Bezoek Equicenter.nl op ShopMania